Green-logo
OM AGILEX
KOM IGANG

Agilex - Vi hjælper med digitalisering

Vores tilgang

Med os som din digitale partner, får du en samarbejdspartner som deler glæden ved din succes. Hvert projekt vi udvikler er unikt, så vi behandler hver opgave individuelt og inddrager en bred vifte af viden. Denne faglige indsigt, kombineret med vores kunders vision, opnår vedvarende succes, som begejstrer både kunder, brugere og vores eget team. Kernen i vores værdifulde kundeforhold er vores åbne og ærlige kommunikation. Vi minimerer misforståelser og sikrer dermed, at selv de mest udfordrende og komplekse krav er tilfredsstillet. Vi behandler hvert eneste projekt, som om det var vores eget. Du kan regne med os.

I Agilex benytter vi Agil udvikling for at levere det bedste resultat til vores kunder. Agile processer understøtter kontinuerlig forbedring og fremmer en fleksibel tilgang til udvikling. De tillader hyppige tilbagemeldinger og justeringer, hvilket sikrer, at det endelige produkt bedst imødekommer kundens behov. Derudover fremmer det en samarbejdsorienteret arbejdskultur, hvor kommunikation, feedback og tilpasning er kernen. Samlet set fører den agile proces til højere produktkvalitet og kundetilfredshed.
Vi forsøger igennem hele udviklingsprocessen at give konstruktiv feedback på dine tanker. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og hjælper med at identificere styrkerne og svaghederne i de valg der bliver truffet så det resultat vi levere er bedst muligt.
Vi i teamet stræber efter konstant at forbedre vores viden og færdigheder og dele dette med både kunder og resten af teamet. Innovative og fulde af entusiasme, møder vi gerne nye udfordringer og bringer visioner til live.
Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet til en fair pris.

Vores drive er din fortjeneste

Vores mission?

“…the agile movement in software is part of a larger movement towards more humane and dynamic workplaces in the 21st century.” Rowan Bunning


Vores team
der løser dine udfordringer
Mikkel Lindberg

Direktør & Digital problemknuser

David Stougaard

Projektchef

Sami Rherbi

Software udvikler

Lauge Knudsen

Software udvikler

Anders Jørgensen

Software udvikler

Silke Ulvenberg

Software udvikler

Frederik Christiansen

Teknisk supporter

Sabrina Jacobsen

Teknisk supporter

Tina Larsen

Kommunikationsansvarlig

Virksomheder vi har arbejdet med